torstai 25. toukokuuta 2017

viimeinen viikko


Ei jestas! Miten nyt voi olla jo mun viimeinen viikko yli puolessa välissä.. Jotenkin nyt vaan tuntuu et tähän kaikkeen on niin kiintynyt, että tää tuntuu jo toiselta kodilta. Varsinkin nyt, kun mun perhe päätti tehdä yllätyksen ja tulla tänne lomalle. Olihan se arvattavissa, kun kuulin, että ne on jonnekin lähdössä. Täällä tosin ei voi jäädä yksin. joten täältäkin on muodostunut jo se oma porukka ja tuntuu niin kauheelta ajatella, että en kohta enää nää niitä joka päivä.

Maanantaina 22.5 viikko alkoi vähän rauhallisemmissa merkeissä. Autoin Tuulaa raitojen tekemisessä ja pesin ne pois Tuulan tehdessä toista asiakasta.  Pesin myös yhden asiakkaan hiukset.

Tiistaina minulla oli vapaapäivä ja viimeinkin sain aikaiseksi lähteä tän saaren kuuluisimmille nähtävyyksille. Lähdin aamulla bussilla kaupunkiin. josta paatti vei meidät shipwreck rannalle. Se on siis paikka, jonne laiva on muinoin haaksirikkotunut ja nykyään se on yksi Kreikan kauneimmista rannoista. Olin kyllä itse sitä mieltä, että en ole ikinä nähnyt mitään niin nättiä. Se veden väri, ai että se oli niin kirkkaan sinistä. Ei yhtään siis valetta ne jutut mitä on kuullut näistä paikoista. Siellä viivyimme noin tunnin verran ja lähdimme sitten vielä katsomaan toisen nähtävyyden blue caves eli siniset luolat. Nimitys tulee kuulemma siitä, että kivet näyttävät sinisiltä, kun aurinko osuu niihin. Sen nimen tosin voisi antaa jo siitäkin, että vesi on siellä niin kirkasta. Syvyydestä huolimatta pohjan voi nähdä selkeästi. Siellä oli myös mahdollisuus uimiseen. Koko tän reissun, jonka kesto oli n. 5h hinnaksi tuli 20e. Ei siis todellakaan kallista ja en voi kun suositella!

 



  

     
 
Keskiviikko aamuna sain siis tietää, että perheeni on tullut tänne ja näin eitä vielä ennen töihin lähtemistä. He tulivat myös käymään täällä liikkeellä katsomassa vähän paikkoja. Tein päivällä yhden miesten leikkuun ja naisten värjäyksen.
Miehelle leikattiin ihan perusmalli eli koneella sivuilta ja päälliosaa saksilla. Hän halusi mahdollisimman hyvän häivytyksen niiden välille.





Naisella oli ennestään vaaleita raitoja mutta hänen muu värinsä oli haalistunut täällä auringossa. Teimme ensin tyvivärin ja sen jälkeen levitimme lopun värin latvaan pesupaikalla vaikutusajan loppupuolella. Tämä asiakas oli hyvin vaativa ja ehkä jopa hankala. Ohhoh ensimmäinen oikeasti hankala asiakas koko reissun aikana. Hänellä oli koko ajan jotain huonoa sanottavaa. Joskus oli liian tasottomia lehtiä, pesupaikka oli kamalin missä hän on koskaa ollut, harjaaminen sattui, väri ei ollut sopiva ja hinnat liian kalliita.. Näitäkin täällä on tosin hyvin harvoin. Hinnoista muuten se että ne on täällä varmaan 3 kertaa halvemmat, kun Suomessa. En tiedä missä liikkeissä ihmiset on käynyt kun useasti kuulee, että liian kallista liian kallista. Tästä naisesta en sitten kuvaakaan viitsinyt kysellä.
Illalla menin veljeni kanssa merelle uimaan ja sen jälkeen syömään. Oli ihan kiva, kun he eivät vielä tiedä täältä mitään paikkoja ja mulle kaikki on jo niin tuttua.

Perhepotretti
   

Tänään torstaina tein äitille värjäyksen ja leikkauksen. Hänellä on hyvin luonnonkihara hius ja se on melko vaikeasti käsiteltävä. Leikkasimme pituudesta reilusti pois ja värjäsimme ne punertaviksi. Tyveen laitoin ensin perusruskeaa ja hiukan punaista. Annoin sen vaikuttaa n. 20 minuuttia ja sen jälkeen levitin latvaan pelkän punaisen tuomaan ruskeaan hiukan sävyä. Hänellä oli siis tummempi hius mitä se sävy, jonka laitoin mutta ei ollutkaan tarkoitus tehdä niin kirkasta. Lopuksi föönasin hiukset suoriksi, kiharsin ne ja tein vesiputousletin. Äiti oli tytyväinen ja mielestäni onnistuin hyvin!

Ennen


Jälkeen
Viimeistely


Nyt on siis aika nauttia vielä viimeisitä päivistä niin täysillä, kun vaan voi! Tänne ei varmaankaan ihan heti pääse takaisin mutta tiedän tulevani heti, kun mahdollista. Niin moni onkin täällä kysellyt, että millon sä tuut takas tänne ja millon? Aina sama vastaus heti kun rahat siihen riittää hahah!






1 kommentti:

  1. Titanium Rod in Femur complications | Titanium Artists
    › titanium-arts-product-spec micro titanium trimceramic vs titanium curling iron titanium-arts-product-spec Titanium Rod in femur complications. These rod is perfect for beginners. It titanium blue ps4 controller is a perfect fit for titanium frames high titanium scissors intensity men.

    VastaaPoista