tiistai 2. toukokuuta 2017

ekat työpäivät

Heippa taas!
Eilen 1.5 oli mun ensimmäinen varsinainen työpäivä. Se oli myös päivä, jolloin virallinen turistikausi alkaa täällä Zakynthoksella. Se näkyi niin, että suurin osa liikkeistä ja ravintoloista avattiin ja turistibusseja alkoi pikku hiljaa näkyä katukuvassa. Meillä töissä päivä oli hiljainen. Aamulla kiharsin vain Tuulan hiukset ja lopun päivää me vain järjestelimme ja siivosimme paikkoja. Töitten jälkeen ehdinkin vielä lähteä kävelylle paikkohin, joissa en vielä ollut ehtinyt käydä. Illala menimme vielä Tuulan ja hänen miehensä kanssa syömään vappuillallista.




Tänään 2.5 olikin jo kiireisempi päivä. Meillä oli kolme väriasiakasta. Ensimmäinen halusi vähän tummepia raitoja vaalean hiukseen, sekä tummemman niskan. Toisella asiakkaalla oli itsellään hyvin valeat hukset ja hän toivoa vähän tummempaa lämmintä sävyä.Lopputuloksessa tyvestä tuli hiukan liian kuparinen mutta asiakas oli tyytyväinen tulokseen. Kolmas asiakas halusi pysyä samssa vaaleassa värissä, joka hänellä jo oli. Tein värit Tuulan kanssa yhteistyössä ja hän leikkasi asiakkaiden hiukset. Asiakkaiden vastaanottaminen on vielä vähän jännää, koska en ole käyttänyt englannin kieltä juuri missään aikaisemmin. Pitäisi vaan rohkeasti uskaltaa tarttua haasteeseen ja jutella mukavia. Kyllä kuitenkin uskon, että ajan kuluessa jännitys helpottaa.


 


Säässä ei ole ainakaan ollut valittamista. Suomesta lähtiessäni oli melko kylmä kevätsää ja täällä taas tarkenee hyvin kesävetimissä. Lämpötila on n.23 astetta päivisin.  Onnistuinkin yllätys yllätys jo viikonlopuna polttamaan ihoni, kun makoilin rannalla aamusta iltaan.

Onneksi punakka iho haaleni jo muutamassa päivässä eikä nahkatkaan lähteneet ( vielä). 
Kaikki siis hyvin täällä päässä.
See you soon! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti