torstai 18. toukokuuta 2017

hiljaisempaa!

Moikka! Koko alkuviiko oli melko hiljaista, eikä turisteja liikkunut missään. Tämä johtunee siitä, että sää oli sateinen ja viileämpi. Saarelle kuitenkin saapuivat ensimmäiset suorat lennot Skandinviasta.
Maanantaina 15.5 ei ollut mitään sen kummempaa, Tuula teki muutamia töitä ja me teimme minulle vaalennuspesun. Tavoitteena on joskus vielä saada näistä hiuksista oikeasti vaaleat. Pitkä prosessi, mutta täällä hiukset onneksi vaalenevat jo auringonkin vaikutuksesta. Leikkasin myös yhdelle miehelle jälleen all overin eli koneella joka puolelta.



Töitten jälkeen olimme sopineet, että menen Tuulan luokse yöksi. Se oli mukavaa, koska hänellä on koiria, joten pääsi vähän niiden kanssa touhuamaan. Tuli myös hyvin kotoisa olo, kun pystyi jopa soitella kotiin sisältä, ettei parvekkeelle tarvinnut mennä istumaan. Omalla kämpälläni ei siis sisällä wifi toimi ollenkaan. Värjäsin myös Tuulan tyvikasvun illalla ja kävimme katsomassa maisemia hänen talonsa vieressä sijaitsevalla kirkon mäellä.




  






Tiistaina 16.5 tein Clarelle, johon tutustuin aikaisemmin hoidon ja latvojen tasauksen. Hänen hiuksensa olivat menneet auringon ja erilaisen veden vaikutuksesta huonoon kuntoon, joten hän halusi niille tehtävän jotain. Mielestäni eron huomasi selvästi ja hius näytti kiiltävältä ja huomattavasti terveemmältä. Lopuksi vielä tein hänelle aikaisemmin harjoituspäähän harjoitellun vetoketjuletin, joka näytti hyvältä vaaleassa hiuksessa. Hän oli hyvin tyytyväinen lopputulokseen,



Keskiviikkona 17.5 tein miesten hiustenleikkuun. Hänellä oli hyvin paksu hius, joka oli ylikasvanut. Leikkasin hänelle ihan perusmallin. Hän ei halunnut, että hiusta ohennetaan kauheasti, joten lopputuloksesta jäi hiukan paksun näköinen.


    

Leikkelin myös kuvia lehdistä Tuulan kylttiä varten, jotta miehetkin löytäisivät paremmin paikalle. Monet kysyvätkin, että teemmekö me miesten hiuksia. Nyt pitää vaan keksiä kaikki mahdolliset kienot, jolla pärjää kilpailevien yrityksien lisääntyessä!

Tänään 18.5 mulla oli vapaapäivä. Kävin bussilla kaupungissa, koska se on täällä halpaa. Lippu sinne maksoi vain 1,80€. Kiertelin taas ostoskadulla ja satamassa valokuvaten kivoja kohteita.

Mä niin rakastan näitä kirkkaan turkooseja vesiä!













Mulla siis menee kokonaisuudeessaan nyt ihan hyvin! Koti-ikävää ei enää ole, kun on uskaltanut mennä ja tutustua ihmisiin. Täällä on niin mukavia ihmisiä, että tylsää ei ehdi tulla. Se tässä just on, kun just ehtii tutustua ihmisiin, tottua kaikkeen ja kotiutua, niin sitten on lähdettävä kotiin. Pitää siis tulla lomalle tänne heti, ku mahdollista hahah!

See you soon!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti