sunnuntai 7. toukokuuta 2017

eka viikko ohi

Perjantai 5.5 oli kampausten täyteinen päivä. Aloitin aamulla Tuulan oheistuksella harjoituspäähän sivunutturaa, joka minun piti ideoida itse. Kampauksessa piti olla letti jossakin kohtaa. Tein ensimmäisen kampauksen melko hitaasti, koska en tinnyt mitä lähtisin toteuttamaan ja millä tekniikoilla. Lopputulos oli ihan ok mutta ei minun makuuni ollenkaan. Seuraavaksi kokeilin toisenlaista kampausta. Huomasin, että kampaukset kiharoilla ovat minulle paljon helpompia, kun sileät nutturat. Tein kiharanutturan sivulle letillä noin tunnissa ja pidin lopputuloksesta. Käytin kuitenkn erilaista tekniikkaa, kun yleensä ja yhdistelin aijemmin opittuja asioita.

Tässä kuvaa toisesta kampauksesta.


Loppu päivästä kampaamolle ilmestyi kolme pitkähiuksista tyttöä, jotka halusivat pesun ja kiharat. Otimme Tuulan kanssa molemmat ensin yhdet ja sitten hän teki vielä viimeisen asiakkaan. Kahden heidän hiukset piti siis pestä ja föönata kuivaksi ennen kiharoita, joten se oli melko aikaa vievää puuhaa. Heillä oli myös hyvin paksut hiukset. Minä vaihdoin kolm kertaa rautaa, koska asiakas oli hyvin tarkka siitä, minkälaiset kiharat hän haluaa. Myös tyttöjen äidit olivat paikalla kommentoimassa.Tytöillä oli hyvin vahva skotlantilainen aksentti, joten välillä oli myös hyvin hankala saada selvää mitä he puhuivat. Lopputulokset olivat kuitenkin toiveiden mukasia, Saimme työt valmiiksi vasta n. 18.30, joten päivä venyi hiukan.

Tässä kuvaa kiharoista.


Viikonloppu minulla meni taas oikeastaan rannalla makoillessa ja kaupungissa kierrellessä. Kävin myös ottamassa itselleni geelilakkaukset kynsiin, se on täällä niin paljon halvempaa, kun Suomessa..Pitää nyt nauttia, kun siihen on mahdollisuus!




Joku varmaan on miettinyt, että miten minulla on sujunut englannin käyttö täällä. No aluksi se oli niin hankalaa ja pelottavaa, koska ei sitä Suomessa tule käytettyä juurikaan. Täällä on kuitenkin niin paljon Brittiläisiä turisteja, että väkisinkin kielitaito kehittyy. Jatkuvasti kuulee sitä kieltä ja on myös puhuttava, kun täällä niin moni on kiinnostunut Suomesta ja kaikesta mitä siihen liittyy. Ei siis mitään hätää, täällä pärjää kyllä, kun vaan rohkeesti avaa suunsa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti