sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Kolmas viikko ohi

Huhuh miten tää aika kuluu näin nopeaan! Kohta alkaa jo viimenen viikko täällä paratiisissa, en millääm voi kuvitellakaan. Nyt vasta on oikeasti vapautunut ja tutustunut niin paljon uusiin ihmisiin, joten niitä tulee kyllä jopa ikävä.

Perjantaina 19.5 oli hiljainen päivä. Tuulalla oli omia asiakkaita ja minä leikkasin yhden norjalaisen miehen hiukset. Hän halusi aluksi vaan, että ohennellaan joka puolelta mutta sitten päädyttiinkin lyhentämään hiukan sivuja koneella. Unohdin ottaa kuvat.. Föönasin myös harkkapäätä Tuulan ohjeiden mukaisesti.

Lauantana 20.5 tehtiin Tuulan kanssa yhdessä pitkä prosessi värin suhteen. Asiakkaalla oli vaalea hius mutta hänen mielestään sävy oli liian keltainen. Myös tummaa tyvikasvua oli jonkin verran. Tämä on nykyään melko yleinen työ, että halutaan kylmempää sävyä vaaleaan hiukseen.
Levitimme ensin tyvivärin joka puolelle ja annoimme sen vaikuttaa puolisen tuntia. Tämän jälkeen levitimme tyveen ja latvaan vielä sävyn, jotta hopea saataisiin näkyviin. Huomasi, että asiakaalla oli niskassa keltaisempaa sävyä, koska sinne sitä myös hiukan jäi. Tämä ei kuitenkaan haitannut ollenkaan vaan lopputulos oli hyvin kaunis ja luonnollinen. Teimme vieä lopuksi laineita hiukseen ja letin sivlle. Asiakas oli hyvin tyytyväinen lopputulokseen!

Ennen
Jälkeen

Sunnuntai minulla oli vapaata ja heräsin jotenkin todella hyvillä fiiliksillä! Oon vaan ihan rakastunut tähän paikkaan. Voisimpa vaan jäädä hahah!  Kävin sitten ottamassa taas muutamia kuvia erilaisista näköalapaikoista jonne uusi tuttavai minut vei autolla. Hän vuokraa autoja täällä ja hänellä oli aikaa, joten miksi ei! Oon ollut myös vähän kipeenä tällä viikolla, pientä flunssaa pukkaa.. Toivottavasti menis nyt ohi, että ehtisi nauttia vielä viimesestä viikosta.

      




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti