torstai 4. toukokuuta 2017

arki jatkuu



Heippa heii!

Eilen 4.5 oli aika hiljainen päivä töissä. Kokonaisuudessaan tämä kauden ensimmäinen viikko on ollut aika hiljainen. Tuula kertoi, että joka vuosi on samanlaista, koska turistit vasta saapuvat saarelle. Enimmäkseen siis on ollut hänen omia asiakkaita. Tein kuitenkin eilen yhden värin ja föönauksen ja purkasin tuotelaatikoita. Kampaamossa on käytössä eri värisarja ja eri tuotteet, kun koululla, joten sitä kautta myös opin uutta. Katselin myös miten Tuula leikkaa erilaisia miesten hiuksia, koska täällä miehet ovat tottuneet hyvin erilaisiin malleihin, kun Suomessa. Päivän päätteeksi Tuula teki minulle vielä pikaisen letin.

Tässä kuvaa värjäyksestäni. Hänelle tehtiin tyviväri ja pesupaikalla vielä vietiin samaa väriä latvaan. Hänellä oli alunperin hyvin harmaa oma tyvikasvu. Hiuksessa näkyy myös auringon vaaletamia "raitoja".




Illalla kävi vielä pienellä kävelyllä ja huoneelle palattuani otin vain rennosti auringon valaisemalla parvekkeellani. :)



Tänään 5.5 oli myös hiljaista mutta pääsin kuitenkin tekemään jotain. Aamulla lajittelin värit kaappiin värikartan mukaiseen järjestykseen. Tämän jälkeen leikkasin Tuulan hiukset ja föönasin ne hänen haluamallaan tavalla. Kokeilin siinä samalla myös uusia tuotteita. Myöhemmin me suunnittelimme hiukan uutta markkinointia, koska kylässä on jo kolme kampaamoa. Jollakin tavalla täytyisi siis erottua joukosta ja mainostaa mahdollisimman paljon. Myös Tuulan liikettä vastapäätä on tulossa uusi kampaamo, joka lisää viel kilpailun määrää.


Tässä vielä kuvaa Tuulan uusista hiuksista.




.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti